Werkzaamheden

U kunt bij Bernardo Schilderwerken onder meer terecht voor:
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Glaszetten (isolatie- en enkelglas)
  • Houtrotreparatie
  • Kozijnvervanging
  • Klein timmerwerk
  • Klein onderhoud
Glas

Heeft u een gebroken of lekke ruit, dan kan Bernardo Schilderwerken deze vervangen door een nieuwe ruit. Veel woningen hebben nog kozijnen met enkel glas, die wij ook kunnen vervangen door dubbel glas, waardoor er een betere isolatie ontstaat van de woning en energie wordt bespaard.

Houtrot

Houtrot is een veel voorkomend probleem aan houten kozijnen, deuren en andere houten onderdelen aan uw woning. De oorzaak van houtrot is meestal vocht, het is dus belangrijk dat vocht niet bij het hout kan. Door goed schilderwerk en een goede afdichting van beglazing met kit is dit te voorkomen. Mocht u toch last hebben van houtrot, dan kunnen wij die herstellen met het houtrot herstelsysteem van Renovaid. Renovaid is een plamuur die op basis van epoxy werkt, geen vocht aantrekt, elastisch blijft, krimpvrij en duurzaam is. Bernardo schilderwerken is gespecialiseerd in de applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtrotreparatie-  en onderhoudsystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.

Kozijn

Mocht het kozijn er heel erg aan toe zijn, dan kunnen wij in overleg met u ook besluiten om het hele kozijn te vervangen.

Timmerwerk

Bernardo schilderwerk verricht ook klein timmerwerk, zoals het vervangen van glaslatten, scharnieren , hang- en sluitwerk, inkorten van deuren, herstellen van schade, etc.  Kortom, voor alle kleine timmerwerken kunt u bij Bernardo schilderwerken terecht.

Onderhoud

Tijdens het schilderwerk komen er vaak allerlei dingen aan het licht, die de klant niet opvalt zoals bijvoorbeeld een lekke dakgoot, een scheef hangende deur of raam die niet sluit, kapot voegwerk, etc. Ook dit soort dingen kan Bernardo Schilderwerken in overleg met de klant meenemen

Neem gerust contact met ons op om u uitgebreid te laten informeren over de vele mogelijkheden.